naar boven

logo-ingeborg-douwes-centrum

  • ingeborg-douwes-centrum-01

  • ingeborg-douwes-centrum-02

  • ingeborg-douwes-centrum-03

  • ingeborg-douwes-centrum-05

  • ingeborg-douwes-centrum-06

De vergoeding voor psychologische (na)zorg vanuit de basisverzekering is lang niet kostendekkend en staat door bezuinigingen voortdurend onder druk. Het Ingeborg Douwes Centrum is derhalve voor haar voortbestaan deels afhankelijk van particuliere en bedrijfsmatige donateurs en sponsoren.

Stichting Vrienden Ingeborg Douwes Centrum

De Stichting Vrienden Ingeborg Douwes Centrum werft fondsen voor het Ingeborg Douwes Centrum, en streeft ernaar dat psychologische (na)zorg bij kanker voor iedereen die daaraan behoefte heeft beschikbaar is en blijft. 

Stichting Vrienden Ingeborg Douwes Centrum
IJsbaanpad 9-11 1076 CV Amsterdam
(t) 020-4807580
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.vriendenidc.nl

IBAN NL68RABO0103369597
KvK 34325251

ANBI-status

anbi logoDe Stichting Vrienden Ingeborg Douwes Centrum heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent onder meer dat donateurs en erflaters, afhankelijk van de vorm waarin de giften zijn gedaan, deze van de inkomsten- of vennootschapsbelasting kunnen aftrekken. Nalatenschappen ontvangen door een ANBI zijn vrijgesteld van successierecht. Uw erfenis of legaat komt dus volledig ten goede aan de zorg voor mensen met kanker en hun naasten. (zie voor meer informatie www.anbi.nl)