Wereldkankerdag 2016: Pluk de dag

Op 4 februari 2016 vindt voor de tweede keer Pluk de dag plaats op Wereldkankerdag in Amsterdam. Wij organiseren dit jaar speciaal voor geraakten door kanker, een dag waar je helemaal tot jezelf kunt komen. Samen met lotgenoten. Een ervaring waar lichaam en geest centraal staan en je naar keuze je eigen programma kunt samenstellen. Tijdens Pluk de dag kan je ontmoeten, ontdekken, ervaren en geïnspireerd worden. Geniet van de heerlijke lunch! Een dag vol positieve belevenissen en waardevolle workshops! Pluk de dag, ervaar, geniet en beleef.

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze dag. Aan deze dag zijn geen kosten verbonden maar deze dag wordt je aangeboden door Roparun (locatie en catering) en 4thebetter Foundation en het Ingeborg Douwes Centrum.
Onderstaand tref je het programma aan van de dag. Je kunt je direct online inschrijven. Je kan een keuze maken uit de workshops en op die manier je eigen programma samenstellen. Naast de workshops zijn er nog veel meer activiteiten om te ontdekken, alles inspirerend en boeiend!

We hopen je te zien op donderdag 4 februari! Je bent van harte welkom om 10.30 uur. Je wordt dan ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Je mag een introducé meenemen en ook daar zijn geen kosten aan verbonden. Om 11.00 uur zal de dag geopend worden. Om 11.30 gaan de eerste workshops van start.