Leidse studenten roeiden Ringvaart Regatta voor het IDC

Studenten van het Leidsch Heeren Dispuut ‘Vanir’ hebben op 3 juni geroeid voor het Ingeborg Douwes Centrum. De Ringvaart Regatta is een 100 kilometer lange roeiwedstrijd van Leiden naar Delft (via de Ringvaart), die ieder jaar wordt gehouden en waarvan de sponsoropbrengst aan een goed doel wordt geschonken.

Jasper van de Stadt, secretaris van Vanir, licht de keuze voor het Ingeborg Douwes Centrum toe: “We kiezen jaarlijks een goed doel dat dicht bij een of enkele van de dispuutleden dispuut ligt. Kanker is een ziekte die veel mensen treft, en ook bij ons is dit het geval. Naast een van onze dispuutsgenoten, die de ziekte al tot tweemaal toe heeft gehad, zijn er afgelopen jaar weer veel te veel familieleden en kennissen overleden. Wij hechten veel waarde aan goede psychologische nazorg bij kanker.”

Vanir heeft met de deelname aan de regatta het mooie bedrag van € 800,- bijeengebracht. Wij bedanken hen daarvoor namens al onze cliënten!