Ervaring-peiling ‘Verder leven met of na kanker, hoe is dat voor jou?

De Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) is samen met de aangesloten patiëntenorganisaties gestart met de Doneer Je Ervaring-peiling ‘Verder leven met of na kanker, hoe is dat voor jou?’. De uitkomsten van deze peilingen zijn de bron van onze belangenbehartiging. Hoe meer patiënten de vragenlijst invullen, hoe waardevoller de uitkomsten. NFK stuurt zo’n vier keer per jaar een Doneer Je Ervaring-vragenlijst uit om te horen waar kankerpatiënten tegenaan lopen in hun ziekteproces. Invullen kan anoniem en kost ongeveer tien minuten.

Waarover gaat deze vragenlijst?
De vragenlijst gaat over de invloed van kanker op het leven van mensen, in de loop van de tijd. Heeft kanker iemands leven veranderd? Worden er nog klachten of problemen ervaren door de kanker of de behandeling ervan? Weet men waar hij of zij terecht kan voor zorg of steun bij klachten of problemen, ook jaren na de diagnose? En wat heeft het meest geholpen?
De vragenlijst staat twee weken open: van dinsdag 24 oktober om 10.00u tot dinsdag 7 november. Zie https://doneerjeervaring.nl/peilingen/verder-leven-met-of-na-kanker-hoe-is-dat-voor-jou