Themabijeenkomst Kanker en werk op vrijdag 14 juni van 10.00 – 12.00 uur

Als je geconfronteerd wordt met kanker komt op enig moment tijdens je proces van behandeling en herstel de vraag naar voren; “Hoe gaat dat nu met mijn werk?” Je hebt al veel aan je hoofd en dan kan werk een extra zorg zijn. Werk is een belangrijk onderdeel van ons leven en bepaalt voor een groot deel de kwaliteit ervan. Het biedt structuur in de dag, sociale contacten en kan veel voldoening geven en bijdragen aan een zinvol bestaan. Daarom is werken en hoe het gaat met werken een essentiële factor in je herstel. Het is belangrijk dat eventuele terugkeer naar werk geen extra stress geeft.

Wanneer
Vrijdag 14 juni 2024 van 10.00 – 12.00 uur

Voor wie
Wanneer je kanker hebt/hebt gehad en voor de partners

Waar
Groepsruimte Ingeborg Douwes Centrum, IJsbaanpad 9-11, Amsterdam (2e etage Pand Zuid)

Aanmelding
Via mail: ingeborgdouwescentrum@olvg.nl
Let op! Beperkt aantal plaatsen beschikbaar. VOL=VOL.

Begeleiding
Lipkjen van Egmond, GZ-psycholoog
Maria van Balen, re-integratiecoach