Vacature GZ-psycholoog

GZ-psycholoog

Wij zijn op zoek naar een:

Gedreven GZ-psycholoog
(17 uur)

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als GZ psycholoog draag je zorg voor intake, diagnostiek en indicatiestelling. In nauw overleg met je cliënt kom je tot een behandelplan op maat. In je behandeling loop je mee met iemand die een heftige levensgebeurtenis doormaakt waarbij je als psycholoog een betekenisvolle rol kan spelen in (trauma)verwerking en het vinden van zingeving met als doel dat de cliënt een nieuwe balans in zijn of haar leven vindt en de nare gebeurtenis(sen) kan integreren in zijn of haar leven.

Binnen de BGGZ ben je zelf regiebehandelaar. Ook binnen de SGGZ ben je regiebehandelaar, echter onder verantwoordelijkheid van een klinisch psycholoog.

Dagelijks neem je deel aan de diagnostiekbespreking die voorgezeten wordt door een klinisch psycholoog. Maandelijks is er intervisie waarbij alle psychologen aanwezig zijn.

Wij verwachten een zelfstandige houding en enthousiaste inzet voor onze doelgroep.

Wij zijn een team waarbij we persoonlijke aandacht hebben voor elkaar en gezien de grote vraagstukken (letterlijk leven en dood) hebben we extra aandacht voor het persoonlijk welzijn.

Naast je werk in de patiëntenzorg is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling op het gebied van het geven van scholing en onderzoek en innovatie.

Kortom, een uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving.

Functie-eisen

  • Je bent een BIG geregistreerde GZ-psycholoog
  • Je hebt ervaring en affiniteit met de psycho-oncologie, werkervaring is een pré
  • Je hebt ervaring met de verschillende behandelvormen die we bieden
  • Je wil werken in een kleine overzichtelijke organisatie waar met hart en ziel wordt gewerkt
  • Je kunt het aan om met mensen met een levensbedreigende ziekte te werken

Wij bieden

Een enthousiast, kleinschalig, en deskundig team

Een boeiend vakgebied dat volop in beweging is

Bij- en nascholing waaronder supervisie, intervisie en trainingen

Veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling op het gebied van het geven van scholing, onderzoek en innovatie projecten

Momenteel hebben wij ruimte voor 17 uur. Het betreft een contract voor bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, met de intentie om bij wederzijds enthousiasme de functie te continueren. De functie wordt gehonoreerd conform FWG 65 conform de CAO ziekenhuizen. Bovendien bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede reiskostenregeling conform de CAO Ziekenhuizen.

Het Ingeborg Douwes Centrum

Het Ingeborg Douwes Centrum is een expertisecentrum voor psychologische (na)zorg bij kanker. Naast het bieden van patiëntenzorg, participeren wij in onderwijs en deskundigheidsbevordering, onderzoek en innovatie.

Het Ingeborg Douwes Centrum biedt psychologische behandeling op het gebied van verwerking, acceptatie en zingeving. We behandelen ongeveer 700 mensen per jaar: mensen met of na kanker, partners, kinderen en nabestaanden. Zij kunnen bij ons terecht ongeacht de aard en de ernst van de kanker, de fase van behandeling en het bestaande perspectief.

Onze behandeling is afgestemd op de behoefte van de cliënt en is individueel-, systeem – relatie of groepsgericht. We bieden zowel basis- als specialistische GGZ aan.

Onze psychologische behandeling is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven, zingeving, verwerking van kanker en re-integratie in de maatschappij. Onze psychologen hebben expertise op het gebied van EFT, zingeving, ACT, EMDR, CGT, visualisatietechnieken en ontspanningsoefeningen.

Naast individuele therapie hebben we een breed aanbod van groepstherapie, onder andere Houd me vast, Zingeving bij kanker, Rouw waar loop je tegen aan, Kanker hoe nu verder en themabijeenkomsten over Kanker in het gezin.

Ons team bestaat uit 13 in de oncologie gespecialiseerde psychologen – waaronder een klinisch psycholoog, een psychotherapeut, GZ psychologen en kinder- en jeugd psychologen – , een haptotherapeut, een mindfulnesstrainer, twee secretaresses en een kwaliteitsmedewerker.

We werken vanuit verschillende locaties in Amsterdam en Haarlem.

Het centrum staat voor een prettige sfeer, een gevarieerd en deskundig zorgaanbod en een persoonlijke benadering.

Solliciteren of meer weten?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Eline Aukema, Hoofd Ingeborg Douwes Centrum e.aukema@olvg.nl of Wim Kraay, Klinisch Psycholoog, w.kraay@olvg.nl of via telefoonnummer 020-4807580. Heb je interesse dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie t.a.v. Eline Aukema via ingeborgdouwescentrum@olvg.nl.